Foodborne disease handbook / editor-in-chief, Y.H. Hui
データ種別 | 図書 |
---|---|
書誌ID | 1000005389 |
版 | 2nd ed., rev. and expanded |
出版者 | New York : Marcel Dekker |
出版年 | c2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 4 v. ; 26 cm |
子書誌情報を非表示
1 | v. 2 Viruses, parasites, pathogens, and HACCP / edited by Y.H. Hui ... [et al.] New York : Marcel Dekker , c2001 |
書誌詳細を非表示
著者標目 | Hui, Y. H. (Yiu H.) |
---|---|
件 名 | LCSH:Foodborne diseases Handbooks, manuals, etc MESH:Food Poisoning MESH:Food Contamination |
分 類 | LCC:QR201.F62 NLM:WC 268 F68685 DC21:615.9/54 |
NCID | BA50129760 |