Laboratory methods in microbiology / [by] W. F. Harrigan and Margaret E. McCance
データ種別 | 図書 |
---|---|
書誌ID | 2000019922 |
ISBN | 0123260507 |
出版者 | London ; New York : Academic Press |
出版年 | 1966 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xi, 362 p : illus ; 24 cm |
書誌詳細を非表示
一般注記 | Rev. ed. published in 1976 under title: Laboratory methods in food and dairy microbiology Bibliography: p. 325-336 |
---|---|
著者標目 | *Harrigan, W. F. McCance, Margaret E. |
件 名 | LCSH:Microbiology -- Laboratory manuals
全ての件名で検索
LCSH:Food -- Microbiology -- Laboratory manuals 全ての件名で検索 LCSH:Microbiology -- Technique 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Microbiology -- Technique 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QR65 DC:576/.028 |
NCID | BA1111472X |