Gustation and olfaction : an international symposium, Geneva, June 1970, sponsored by Firmenich et Cie / edited by G. Ohloff and A.F. Thomas
(Food science and technology : a series of monographs)
データ種別 | 図書 |
---|---|
書誌ID | 2000023466 |
ISBN | 0125249500 |
出版者 | London : Academic Press |
出版年 | 1971 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 275 p : ill ; 28 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F電動・旧版/医学専門 |
|
WI/210/D71 | 20002047 |
|
0125249500 |
|
|
|
||
図・2F電動・旧版/医学専門 |
|
WI/210/D71 | 20064606 |
|
0125249500 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | bibl |
---|---|
著者標目 | Ohloff, Günther Thomas, Alan Francis |
件 名 | PRECIS:Animals. Taste and smell Conference proceedings LCSH:Taste LCSH:Smell |
分 類 | LCC:QP456 DC18:591.1/826 |
NCID | BA07400780 |