Viruses, parasites, pathogens, and HACCP / edited by Y.H. Hui ... [et al.]
(Foodborne disease handbook / editor-in-chief, Y.H. Hui ; v. 2)
データ種別 | 図書 |
---|---|
書誌ID | 2000071686 |
ISBN | 0824703383 |
出版者 | New York : Marcel Dekker |
出版年 | c2001 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvi, 515 p. : ill. ; 26 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 予約 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
寄生虫学 |
|
WC/268/Foo | 50220821 |
|
0824703383 |
|
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Hui, Y. H. (Yiu H.) |
件 名 | LCSH:Foodborne diseases Handbooks, manuals, etc MESH:Food Poisoning MESH:Food Contamination |
分 類 | LCC:QR201.F62 NLM:WC 268 F68685 DC21:615.9/54 |
NCID | BA50131128 |