チュウゴク ノ ショクブンカ ケンキュウ
中国の食文化研究 / 横田文良著
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000091125 |
ISBN | 4880464066 |
Publisher | 大阪 : 辻学園調理製菓専門学校 |
Publisher | 東京 : ジャパンクッキングセンター (発売) |
Year | 2006.4- |
Language | Japanese |
Size | 冊 : 挿図, 地図 ; 19cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F開架/一般教養 | 天津編 | 383.82/Chu | 51152055 |
|
9784880464091 |
|
|
|
Hide details.
Other titles | variant access title:中国の食文化研究 |
---|---|
Notes | 監修: 定延健二 北京編: 参考文献: p226-228 山東編: 参考文献: p218-219 天津編: 参考文献: p204-205 山東編の頒布地: 大阪 天津編の頒布地: 大阪 |
Authors | 横田, 文良 <ヨコタ, フミヨシ> 定延, 健二 <サダノブ, ケンジ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(中国) -- 歴史 All Subject Search NDLSH:中華料理 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.822 NDLC:GE246 NDLC:GE367 |
NCID | BA76783463 |