リンショウ チョウリ
臨床調理 / 玉川和子 [ほか] 著
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000106671 |
ISBN | 9784263706527 |
Edition | 第7版 |
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2016.3 |
Language | Japanese |
Size | viii, 153p : 挿図 ; 26cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F開架/医学専門 |
|
WB/400/Rin | 51342453 |
|
9784263706527 |
|
|
|
Hide details.
Notes | 「日本食品標準成分表2015(七訂)」準拠 参考文献: p151 その他の著者: 口羽章子, 木地明子, 小林ゆき子 |
---|---|
Authors | 玉川, 和子(1932-) <タマガワ, カズコ> 口羽, 章子(1931-) <クチバ, ノリコ> 木地, 明子 <キジ, アキコ> 小林, ゆき子 <コバヤシ, ユキコ> |
Subjects | BSH:食餌療法 NDLSH:食餌療法 |
Classification | NDC8:498.58 NDC9:498.583 |
NCID | BB21157103 |