チーズ ノ カガク : ミルク ノ チカラ、ハッコウ・ジュクセイ ノ シンピ
チーズの科学 : ミルクの力、発酵・熟成の神秘 / 齋藤忠夫著
(ブルーバックス ; B-1993)
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000107297 |
ISBN | 9784062579933 |
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2016.11 |
Language | Japanese |
Size | 222p, 図版 [4] p : 挿図 ; 18cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F新書コーナー |
|
BB/Chi/1993 | 51334013 |
|
9784062579933 |
|
|
|
Hide details.
Other titles | variant access title:チーズの科学 : ミルクの力発酵熟成の神秘 |
---|---|
Notes | 参考資料: p219-220 さくいん: p221-222 |
Authors | 齋藤, 忠夫(1952-) <サイトウ, タダオ> |
Subjects | BSH:チーズ NDLSH:チーズ |
Classification | NDC8:648.18 NDC9:648.18 |
NCID | BB22460592 |