ショクヒンガク ジッケンショ
食品学実験書 / 藤田修三, 山田和彦編著 ; 磯部由香 [ほか] 著
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000109519 |
ISBN | 9784263707203 |
Edition | 第3版 |
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2017.3 |
Language | Japanese |
Size | ix, 222p : 挿図 ; 26cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F開架/医学専門 |
|
QU/145/Sho | 51360793 |
|
9784263707203 |
|
|
|
Hide details.
Notes | 参考文献: p221-222 |
---|---|
Authors | 藤田, 修三 <フジタ, シュウゾウ> 山田, 和彦(1952-) <ヤマダ, カズヒコ> 磯部, 由香(1964-) <イソベ, ユカ> |
Subjects | BSH:食品化学-実験 |
Classification | NDC8:498.53 NDC9:498.53 |
NCID | BB23414342 |