セカイ チーズ ダイズカン
世界チーズ大図鑑 / ジュリエット・ハーバット監修
Material Type | Books |
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ID | 2000110882 |
ISBN | 9784388353354 |
Publisher | 東京 : 柴田書店 |
Year | 2011.1 |
Language | Japanese |
Size | 352p ; 25cm |
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Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
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図・2F開架/一般教養 |
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648.18/Sek | 51376292 |
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9784388353354 |
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ブックハンティング(全リスト) ブックハンティング(2018-2) |
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Other titles | original title:World cheese book variant access title:The finest selection world cheese book : tasting notes, over 750 cheeses, how to enjoy |
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Notes | ブックジャケットの英語タイトル: The finest selection world cheese book : tasting notes, over 750 cheeses, how to enjoy |
Authors | Harbutt, Juliet |
Subjects | BSH:チーズ NDLSH:チーズ -- 便覧 All Subject Search |
Classification | NDC8:648.18 NDC9:648.18 |
NCID | BB04736556 |