Link on this page

キュウショク ケイエイ カンリロン
給食経営管理論 / 石田裕美, 登坂三紀夫, 高橋孝子編集
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修)

Material Type Books
ID 2000114109
ISBN 9784524252893
Edition 改訂第3版
Publisher 東京 : 南江堂
Year 2019.3
Language Japanese
Size x, 243p : 挿図 ; 26cm

Hide book details.

図・2F開架/医学専門
QU/145/Kyu 51411284
9784524252893


Hide details.

Other titles colophon title:Institutional food service administrative management and operative management
Notes 「高橋」の「高」ははしご高の置き換え
監修: 医薬基盤・健康・栄養研究所
集団給食の歴史年表: p229-232
参考図書: p233-235
Authors 石田, 裕美(1960-) <イシダ, ヒロミ>
登坂, 三紀夫 <トサカ, ミキオ>
高橋, 孝子 <タカハシ, タカコ>
医薬基盤・健康・栄養研究所 <イヤク キバン ケンコウ エイヨウ ケンキュウジョ>
Subjects BSH:給食
Classification NDC8:498.59
NDC9:498.59
NDC10:498.59
NCID BB27993933

 Similar Items