キュウショク ケイエイ カンリロン
給食経営管理論 / 石田裕美, 登坂三紀夫, 高橋孝子編集
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修)
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000114109 |
ISBN | 9784524252893 |
Edition | 改訂第3版 |
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2019.3 |
Language | Japanese |
Size | x, 243p : 挿図 ; 26cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F開架/医学専門 |
|
QU/145/Kyu | 51411284 |
|
9784524252893 |
|
|
|
Hide details.
Other titles | colophon title:Institutional food service administrative management and operative management |
---|---|
Notes | 「高橋」の「高」ははしご高の置き換え 監修: 医薬基盤・健康・栄養研究所 集団給食の歴史年表: p229-232 参考図書: p233-235 |
Authors | 石田, 裕美(1960-) <イシダ, ヒロミ> 登坂, 三紀夫 <トサカ, ミキオ> 高橋, 孝子 <タカハシ, タカコ> 医薬基盤・健康・栄養研究所 <イヤク キバン ケンコウ エイヨウ ケンキュウジョ> |
Subjects | BSH:給食 |
Classification | NDC8:498.59 NDC9:498.59 NDC10:498.59 |
NCID | BB27993933 |