ショクヒン ノ カガク
食品の科学 / 太田英明, 白土英樹, 古庄律編集
(健康・栄養科学シリーズ / 国立健康・栄養研究所監修 ; . 食べ物と健康)
Material Type | Books |
---|---|
ID | 2000118878 |
ISBN | 9784524228720 |
Edition | 改訂第3版 |
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2022.3 |
Language | Japanese |
Size | xiii, 335p : 挿図, 地図 ; 26cm |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
図・2F開架/医学専門 |
|
QU/145/Sho | 51468386 |
|
9784524228720 |
|
|
|
Hide details.
Other titles | colophon title:Food science and technology variant access title:食品の科学 : 食べ物と健康 |
---|---|
Notes | 監修: 医薬基盤・健康・栄養研究所 参考文献: p317-320 |
Authors | 太田, 英明 <オオタ, ヒデアキ> 白土, 英樹 <シラツチ, ヒデキ> 古庄, 律(1960-) <フルショウ, タダス> *医薬基盤・健康・栄養研究所 <イヤク キバン ケンコウ エイヨウ ケンキュウジョ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Classification | NDC9:498.51 NDC10:498.51 NDLC:PC25 NDC10:498.53 |
NCID | BC1335961X |