このページのリンク

Chop suey : a cultural history of Chinese food in the United States / Andrew Coe

データ種別 電子ブック
書誌ID EB00038873
出版者 New York : Oxford University Press
出版年 2009
大きさ xiii, 303 p. : ill

所蔵情報を非表示

URL 電子ブック

EB037411 アイコンをクリックしてください

その他 Ebook Central(ProQuest)(旧ebrary)

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references (p. [255]-277) and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
HTTP:URL=http://ebookcentral.proquest.com/lib/asahikawa-ebooks/detail.action?docID=453592 Pub. note=Click to View
著者標目 *Coe, Andrew
ProQuest (Firm)
件 名 LCSH:Cooking, Chinese
LCSH:Food habits -- United States -- History  全ての件名で検索
FREE:Electronic books
分 類 LCC:TX724.5.C5

 類似資料