このページのリンク

Foodscapes of Chinese America : the transformation of Chinese culinary culture in the U.S. since 1965 / Xiaohui Liu

データ種別 電子ブック
書誌ID EB00047577
ISBN 9783653063776
出版者 New York : Peter Lang
出版年 [2016]
大きさ 1 online resource (240 pages)

所蔵情報を非表示

URL 電子ブック

EB046115 アイコンをクリックしてください

その他 Ebook Central(ProQuest)(旧ebrary)

書誌詳細を非表示

一般注記 Dissertation--Universit�at M�unchen, 2015
Includes bibliographical references
Description based on print version record
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2016. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
HTTP:URL=http://ebookcentral.proquest.com/lib/asahikawa-ebooks/detail.action?docID=4322804 Pub. note=Click to View
著者標目 *Liu, Xiaohui 1985- author
件 名 LCSH:Chinese Americans -- Food -- History  全ての件名で検索
LCSH:Food habits -- Social aspects -- United States  全ての件名で検索
LCSH:Chinese Americans -- Ethnic identity  全ての件名で検索
FREE:Electronic books
分 類 LCC:GT2853.U5
DC23:394.1/2089951073

 類似資料