Link on this page

オイシサ ノ ノウ カガク : ニオイ ガ アジワイ オ キメテ イル
美味しさの脳科学 : においが味わいを決めている / ゴードン・M・シェファード著 ; 小松淳子訳

Material Type Books
ID 2000102226
ISBN 9784772695404
Publisher 東京 : インターシフト
Publisher 東京 : 合同出版 (発売)
Year 2014.5
Language Japanese
Size 353p : 挿図 ; 20cm

Hide book details.

図・2F開架/一般教養
141/Ois 51284070
9784772695404


Hide details.

Other titles original title:Neurogastronomy : how the brain creates flavor and why it matters
Notes 参考文献: p[339]-[349]
Authors Shepherd, Gordon M., 1933-
小松, 淳子(1954-) <コマツ, ジュンコ>
Subjects BSH:におい
BSH:嗅覚
BSH:味覚
BSH:
Classification NDC8:491.376
NDC9:491.376
NDC9:491.377
NCID BB15572392

 Similar Items