E-Cats University OPAC

Welcome  Guest 

日本血液学全書 / 新版日本血液学全書刊行委員会編

Material Type Books
ID 1000003070
Edition 新版
Publisher 東京 : 丸善
Language Japanese

Hide subdivided bibliography.

1 1 血球の分化 / 妹尾左知丸等編 東京 : 丸善 , 1982.1
2 2 造血臓器の構造と組織反応 / 新版日本血液学全書刊行委員会編 東京 : 丸善 , 1990.6
3 3-4 貧血 / 河北靖夫〔ほか〕担当編集 1,2. - 東京 : 丸善 , 1980
4 5,6,7 白血病および類縁疾患 1,2,3. - 東京 : 丸善 , 1979-1982
5 8 血漿蛋白と免疫グロブリン 東京 : 丸善 , 1981.6
6 9 免疫の細胞反応 東京 : 丸善 , 1981.7
7 10 血液型と輸血 / 新版日本血液学全書刊行委員会編 東京 : 丸善 , 1977.4
8 11 出血性素因・基礎 東京 : 丸善 , 1979.7
9 12 出血性素因・臨床 東京 : 丸善 , 1980.4
10 13 血液学的検査・正常値 東京 : 丸善 , 1979.5

Hide details.

Other titles title page title:新版日本血液学全書
NCID BN02833283

Back Page Page Top