The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 モダニスト・キュイジーヌアットホーム : 現代料理のすべて / ネイサン・マイアーボールド, マキシム・ビレット著 ; 山田文, 田畑あや子, 内藤典子訳 OT Modernist cuisine at home A1 Myhrvold, Nathan A1 Bilet, Maxime A1 山田, 文 A1 田畑, あや子 A1 内藤, 典子 A1 辻静雄料理教育研究所 YR 2018 FD 2018.9 SP xxv, 379, liip K1 料理(西洋) K1 料理 PB KADOKAWA PP 東京 SN 9784041061244 LA Japanese (日本語) CL NDC8:596.23 CL NDC9:596.23 CL NDC10:596.23 CL NDC10:596 NO 監修: 辻調グループ辻静雄料理教育研究所 NO 原著 (Cooking Lab, 2012) の翻訳 NO 参考にすべき文献リスト: 巻末pii-iii NO 料理用語集: 巻末piv-xiii NO 索引: 巻末pxxii-lii NO BIBID=2000115792; NCID=BB26915515; LK [OPAC]https://lib.asahikawa-med.ac.jp/opac/opac_link/bibid/2000115792 OL 58