The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 天ぷらのサイエンス : おいしさを作り出す理論と技術が見える / 中川崇技術指導 ; 佐藤秀美, 土田美登世文 A1 中川, 崇 A1 佐藤, 秀美 A1 土田, 美登世 (1966-) YR 2022 FD 2022.9 SP 223p K1 てんぷら K1 てんぷら PB 誠文堂新光社 PP 東京 SN 9784416522240 LA Japanese (日本語) CL NDC9:596.21 CL NDC10:596.21 CL NDLC:EF27 NO 参考文献: p222-223 NO 奥付に「著者 中川崇, 佐藤秀美, 土田美登世」と記載あり NO BIBID=2000121247; NCID=BC17455342; LK [OPAC]https://lib.asahikawa-med.ac.jp/opac/opac_link/bibid/2000121247 OL 58